HANDIGE TIPS VOOR LONDEN

Natuurlijk heb ook jij het geld niet op je rug groeien en staat er ook geen geldboom in je tuin. Daarnaast zit er ook bij jou maar 24 uur in één etmaal. Als je een bezoek brengt aan Londen is het daarom handig om geld en/of tijd te besparen. Ook is het voorkomen van irritaties of ellende tijdens je stedentrip naar Londen wel net zo prettig. Met onze tips kun je geld besparen, wachttijden bij bezienswaardigheden en attracties voorkomen en negatieve ervaringen vermijden. Uit eigen ervaring hebben we een aantal tips beschreven die je handig van pas kunnen komen op het moment dat je een vakantie naar Londen boekt of als je ter plaatse bent.

Dit zijn onze Londen tips:

Goedkoop overnachten in Londen
Door een goede prijsvergelijker te gebruiken kun je gemakkelijk de laagste prijzen vinden voor een hotelkamer of appartement in Londen.

Hop-on hop-off bus
Met een open dubbeldekkerbus die langs toeristische routes door Londen rijdt kun je gemakkelijk de vele hotspots van Londen bezoeken.

Ontdek Londen op de fiets
De fiets is een gezond, milieuvriendelijk en bovenal leuke manier om Londen te verkennen. Je kunt deelnemen aan verschillende fietstochten door Londen met ervaren gids of je kunt zelf met een huurfiets op pad gaan.

Reserveer je tickets vooraf
Lange wachtrijen voorkomen of de teleurstelling voorkomen dat je helemaal niet meer naar binnen kunt bij de populairste musea en attracties zoals London Eye en Madame Tussauds doe je door vooraf je tickets via internet te reserveren.

Londen voordeelkaarten
Met de uiteenlopende city passes voor Londen kun je (soms veel) geld besparen op vervoer, entreeprijzen en de kosten voor excursies in Londen.

Airport transfers
Wil je niet teveel betalen voor je transfer tussen de luchthavens van Londen en je hotel of appartement in de stad? Maak dan gebruik van deze voordelige vormen van airport transfers.

Londen