RESERVEER JE LONDEN TICKETS

Als je Londen bezoekt dan is de kans groot dat je één of meerdere attracties, musea of bezienswaardigheden zult gaan bezoeken. De stad heeft op dit moment zoveel te bieden. Denk hierbij aan de London Eye, Madame Tussauds, de Tower of London en de Wimbledon Experience. De populariteit van Londen en haar attracties zorgen voor wachtrijen waarbij de wachttijd flink op kan lopen. In het ergste geval sta je uren in de rij of kun je op de dag zelf al niet meer terecht. Zonde van je tijd en het zou helemaal jammer zijn als je tijdens je stedentrip naar Londen de door jou gewenste activiteiten of bezichtigingen niet kunt doen omdat er geen plek (meer) is.

Kies voor zekerheid

Door vooraf je tickets via internet aan te schaffen voorkom je teleurstellingen. Voor attracties en bezienswaardigheden waar beperkte toegang toe is of waar een tijdslot aan vast zit ontkom je er eigenlijk niet meer aan om vooraf je entreetickets aan te schaffen. Op die manier kun je naar binnen op het gereserveerde tijdstip.

Waarvoor is vooraf reserveren absoluut aan te raden?

Voor een aantal attracties en bezienswaardigheden is vooraf reserveren eigenlijk een ‘must’, omdat je anders geconfronteerd kunt worden met lange wachtrijen en mogelijk zelfs de teleurstelling dat je die dag helemaal niet meer naar binnen kunt. Gewoon naar de London Eye lopen en ter plaatse tickets kopen? Reken in het ergste geval maar op een paar uur wachttijd voordat je dit enorme reuzenrad in mag.

London Eye

Het beroemdste reuzenrad ter wereld is één van de populairste attracties van Londen. De beperkte capaciteit zorgt voor wachtrijen die ’s morgens bij de opening al aanwezig zijn en gedurende de dag vrijwel alleen maar langer lijken te worden. In het ergste geval heb je helemaal geen plek meer omdat de London Eye vaak gewoon helemaal uitverkocht is. Vooraf reserveren is daarom eigenlijk gewoon noodzakelijk als je een 30 minuten durende rit in dit reuzenrad wilt maken.

Je hebt 2 opties:
1) Standaard entreetickets kopen. Daarmee heb je gegarandeerd toegang tot de London Eye, maar moet je wel in de wachtrij aansluiten.
2) Fast Lane tickets kopen. Daarmee heb je niet alleen gegarandeerd toegang tot de London Eye, maar mag je ook via de veel snellere Fast Lane naar binnen. Voor het prijsverschil (ongeveer 35% extra) zouden wij altijd voor de Fast Lane kiezen.

Reserveer standaard tickets voor de London Eye via internet
Reserveer FAST LANE tickets voor de London Eye via internet

skip the lines

Madame Tussauds

Uit eigen ervaring hebben we geleerd dat je voor het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussauds vooraf via internet moet reserveren, want anders kan het lang duren voordat je binnen bent. Wij hebben een keer in een meivakantie aangesloten bij de rij waarbij er aan het begin een bord hing dat de wachttijd een uur zou zijn. Een half uur later waren we vijf meter opgeschoten of zo. Op dat moment hebben we het opgegeven en zijn een andere keer teruggegaan waarbij we wel vooraf tickets aangeschaft hadden. We konden de wachtrij toen passeren en stonden binnen vijf minuten binnen.

Reserveer skip-the-line tickets voor Madame Tussauds London

Warner Bros. Tour London - the Making of Harry Potter

Ben je fan van Harry Potter en wil je zien waar de grote delen van de wereldberoemde Harry Potter films opgenomen zijn? Dan moet je ‘Warner Bros. Tour London – the Making of Harry Potter’ bezoeken. Omdat deze studio zo’n 45-50 kilometer buiten Londen ligt heb je ook transport nodig. Met het openbaar vervoer is vrij omslachtig, daarom kiezen heel veel mensen ervoor om met een touringcar naar de Harry Potter studio’s te gaan. Het handigste is om een compleet pakket van transport met luxe touringcar inclusief het entreeticket te boeken. Dat kun je vooraf via internet regelen, waarbij je de tickets via e-mail toegezonden krijgt. Voor kinderen gelden er speciale kindertarieven.

Reserveer een dagje naar Warner Bros. Tour London – the Making of Harry Potter