LONDEN VOORDEELKAARTEN

Net als in veel andere toeristische steden kent ook Londen kaarten waarbij je een aanzienlijk voordeel kunt behalen. Reis gratis met het openbaar vervoer, bezoek musea of bezienswaardigheden gratis of krijg soms flinke kortingen op entreeprijzen. Welk voordeel er te behalen valt verschilt per kaart. Op deze pagina bieden we een overzicht van de meest interessante Londen voordeelkaarten, city passes en openbaar vervoer kaarten.

London Pass

Wil je veel gaan zien en doen in Londen? Dan kom je eigenlijk niet om de London Pass heen. Deze kortingskaart biedt gratis toegang tot meer dan 60 attracties, musea en tours in Londen zoals Westminster Abbey, de London Zoo, de Tower of London, St. Paul’s Cathedral, Windsor Palace, Shakespear’s Globe, HMS Belfast, de Wembley stadion tour en de Tower Bridge. Voor een aantal populaire attracties is skip-the-line entree inbegrepen waardoor je snel naar binnen kunt. Daarnaast krijg je 24 uur toegang tot de hop-on-hop-off bus, kun je gratis deelnemen aan een riviercruise op de Thames en krijg je een stadsgids met tips, plattegronden en kortingen.

Deze kortingskaart voor Londen is niet voor niets al meer dan 3 miljoen keer verkocht! Je hebt de kosten er al snel uit als je het afzet tegen de prijzen van losse tickets. Je kunt de London Pass kopen zonder of met een OV-kaart waarmee je gedurende de geldigheid van je London Pass (1, 2, 3, 6 of 10 dagen) waarmee je gratis met de metro, bus en DLR-treinen in Londen kunt reizen.

Meer info en reserveer je London Pass vooraf via internet

Let op: kinderen onder de 11 jaar reizen gratis met het openbaar vervoer in Londen, mits zij vergezeld worden door een betalende volwassene. Voor kinderen t/m 10 jaar heb je daarom geen London Pass met openbaar vervoer nodig om ze mee te nemen met het openbaar vervoer.

London City Card

De voordelige London City Card is een echte aanrader als je Londen gaat bezoeken. Je schaft hiermee in één keer toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen aan. Waar mogelijk kies je meteen de data en eventuele tijdvakken voor populaire attracties zoals voor de Shard in Londen. Je kunt de tickets van de London City Card mobiel opslaan. Je hoeft geen losse entreetickets mee te nemen.

Dit is inbegrepen in de London City Card:

✅ een geweldig uitzicht op Londen vanaf ‘View from the Shard’ – een iconisch gebouw in de stad

✅ snelle toegang tot de Tower of London

✅ stop op en af bij alle belangrijke bezienswaardigheden in Londen met de Hop on Hop off Cruise

✅ 10% korting op andere attracties in Londen

De London City Card is een exclusief product van Tiqets.com, de marktleider op het gebied van city passes. De London City Card is alleen via internet te koop:

Bekijk en boek de London City Card