LONDEN VOORDEELKAARTEN

Net als in veel andere toeristische steden kent ook Londen kaarten waarbij je een aanzienlijk voordeel kunt behalen. Reis gratis met het openbaar vervoer, bezoek musea of bezienswaardigheden gratis of krijg soms flinke kortingen op entreeprijzen. Welk voordeel er te behalen valt verschilt per kaart. Op deze pagina bieden we een overzicht van de meest interessante Londen voordeelkaarten, city passes en openbaar vervoer kaarten.

London Pass

Wil je veel gaan zien en doen in Londen? Dan kom je eigenlijk niet om de London Pass heen. Deze kortingskaart biedt gratis toegang tot meer dan 60 attracties, musea en tours in Londen zoals Westminster Abbey, de London Zoo, de Tower of London, St. Paul’s Cathedral, Windsor Palace, Shakespear’s Globe, HMS Belfast, de Wembley stadion tour en de Tower Bridge. Voor een aantal populaire attracties is skip-the-line entree inbegrepen waardoor je snel naar binnen kunt. Daarnaast krijg je 24 uur toegang tot de hop-on-hop-off bus, kun je gratis deelnemen aan een riviercruise op de Thames en krijg je een stadsgids met tips, plattegronden en kortingen.

Deze kortingskaart voor Londen is niet voor niets al meer dan 3 miljoen keer verkocht! Je hebt de kosten er al snel uit als je het afzet tegen de prijzen van losse tickets. Je kunt de London Pass kopen zonder of met een OV-kaart waarmee je gedurende de geldigheid van je London Pass (1, 2, 3, 6 of 10 dagen) waarmee je gratis met de metro, bus en DLR-treinen in Londen kun reizen.

Meer info en reserveer je London Pass vooraf via internet
Meer info en reserveer je London Pass met openbaar vervoer vooraf via internet

Let op: kinderen onder de 11 jaar reizen gratis met het openbaar vervoer in Londen, mits zij vergezeld worden door een betalende volwassene. Voor kinderen t/m 10 jaar heb je daarom geen London Pass met openbaar vervoer nodig om ze mee te nemen met het openbaar vervoer.

Londen City Pass

De Londen City Pass is een exclusief product van Ticketbar Londen. Zij hebben gekeken naar wat de mensen interessant vinden als ze een stedentrip naar Londen maken en tot de conclusie gekomen dat het gros van de mensen vooral vervoer willen hebben en daarnaast skip-the-line tickets willen hebben voor de London Eye. Zij hebben dit in een pakket gegoten dat ze onder de naam Londen City Pass op de markt brengen.

Bij de Londen City Pass krijg je:
Gratis skip-the-line tickets voor het populaire reuzenrad London Eye
Gratis transfer van Stansted, Luton of Heathrow Airport naar uw hotel of appartement in Londen
Gratis ticket voor de Hop-On Hop-Off Bus (24 uur)
Gratis entreeticket voor Buckingham Palace
20% korting op attracties en musea zoals Madame Tussauds en de Tower of London
20% korting op Londen rondleidingen en excursies zoals Stonehenge
20% korting op fietstours in Londen
Optioneel gratis entree tot Westminster Abbey

Let op! De Londen City Pass is alleen maar via internet verkrijgbaar.

Je kunt de Londen City Pass hier reserveren