Londen top 10 / handige tips / bespaar geld op je hotel in Londen

 home handige tips links cookiebeleidcontact 

winkelen

bezienswaardigheden

musea

eten & drinken

overnachten

met kinderen

Camden Market

Greenwich

vervoer

reisinformatie

 
TIP: reserveer je tickets vooraf
 
TIP: Londen voordeelkaarten
 
TIP: ontdek Londen op de fiets
 
meer handige Londen tips

BESPAAR GELD OP JE HOTELKAMER IN LONDEN

Vind je het niet zonde om teveel te betalen voor je hotelkamer, appartement of gastenverblijf in Londen? Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor je accommodatie in Londen. Het zoeken naar de beste prijzen is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt. Je zou denken dat het door internet allemaal veel gemakkelijker zou zijn om de goedkoopste kamers in een stad als Londen te vinden, maar in de praktijk valt dat vaak nog zwaar tegen.

Zelfs in tijdens dat het Britse pond gunstig staat ten opzichte van de euro is overnachten in Londen vaak duur tot zeer duur. Dat komt vanwege de grote hoeveelheid zakenreizigers en toeristen die de stad het hele jaar door bezoeken. Toch zijner geregeld goede aanbiedingen te vinden, maar deze zijn niet altijd even eenvoudig te vinden.

Prijzen vergelijken
Als je handmatig gaat zoeken dan ben je al snel vele uren kwijt. Daarnaast zijn er naast de prijs vaak ook nog andere criteria van belang zoals locatie, faciliteiten, comfort en de ervaringen van klanten met de betreffende accommodatie. Het is bijna onbegonnen werk om de beste aanbieding eruit te pikken. Je zult immers tientallen sites af moeten struinen. Toch loont het om niet zomaar lukraak via een vertrouwde hotelboekingssite je kamer te boeken zonder eerst verder te kijken. Soms heeft een andere site net voor dat hotel en die nacht(en) een goede deal waardoor dezelfde kamer zomaar tot tientallen proventen goedkoper is. Uit ervaring kunnen we vertellen dat dit gebeurt. Laat je ook niet meteen bang maken door een melding "beslis snel: dit is de laatste kamer" of iets dergelijks.

Zo vind je de beste prijzen
Je hoeft tegenwoordig helemaal niet meer zelf de prijzen te vergelijken. Dat doet de site Trivago al voor jou. Trivago zoekt voor jou in het actuele aanbod van inmiddels meer dan honderd hotelboekingssites, waardonder bekende sites zoals Booking.com, Hotels.com, Expedia, HRS en Amoma. Ook pakt Trivago de kamerprijzen mee van de officiële sites van hotels, pensions, appartementen en andere accommodaties. In één oogopslag zie je de beste prijs per kamer van alle accommodaties. Je betaalt zo nooit teveel voor je kamer.

Vind de laagste prijzen voor hotelkamers en appartementen in Londen

 

 

Londen bezienswaardigheden Londen voor beginners Londen informatie Londen informatie Londen tips & nieuws